2η Πλεύση αγάπης 9 Απριλίου 2017

plefsi.agapis.16

 

Ο ΑΝΟΙΑΘ καλεί όσα μέλη θα ήθελαν να συμμετάσχουν ώς πλήρωμα στην 2η Πλεύση Αγάπης να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Ομίλου στο 210-9880136 ή στο 6932258262 για να δηλώσουν συμμετοχή. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Φέτος για δεύτερη χρονιά ανοίγουμε πανιά και αγωνιζόμαστε για καλό σκοπό. Προσφέρουμε με τη συμμετοχή μας σε οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η «Πλεύση Αγάπης/Sail for Love” για το 2017 συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Alpha Victory και το περιοδικό Skipper ONDECK.

H εταιρία Alpha Victory και το περιοδικό ONDECK συνδιοργανώνουν την 2η Πλεύση Αγάπης / Sail for Love, ένα ιστιοπλοϊκό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση με την συμμετοχή και υποστήριξη των  μεγαλύτερων εταιρειών Chartering και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής.

Ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των κατηγοριών, αγωνιστικά με έμπειρους κυβερνήτες και τουριστικά με πληρώματα όλων των επιπέδων θα κληθούν να δώσουν ένα ισχυρό παρών μετατρέποντας την συμμετοχή σε μια καλή πράξη.

Η Πλεύση Αγάπης / Sail For Love θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Απριλίου 2017 και ο στίβος προβλέπει ένα νοητό τραπέζιο στην περιοχή του Σαρωνικού συνολικής απόστασης 16 ναυτικών μιλίων κοντά στην ακτή.

Η απονομή των επάθλων, η βράβευση των συμμετεχόντων καθώς και η δωρεά του συνολικού ποσού, θα πραγματοποιηθεί σε δεξίωση παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και αθλητικό στερέωμα και βεβαίως το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ.

Η συμμετοχή ανά σκάφος είναι 100 ευρώ.

 

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Icons Set Download.

Hit Counter provided by laptop reviews